1η ημέρα Κυριακή 22/12/2019 

Ηράκλειο-Πειραιάς: Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό Ηρακλείου  για την αναχώρηση με το βραδινό πλοίο για Πειραιά . Διανυκτέρευση εν πλω.

Αποτέλεσμα εικόνας για τρικαλα

2η ημέρα Δευτέρα 23/12/2019 

Πειραιάς- Ελάτη-Περτούλι : Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο μας , και αναχώρηση από το λιμάνι, μετά από λίγη ώρα αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της Πίνδου και του Κόζιακα. Στα περτουλιώτικα λιβάδια τα γεμάτα με έλατα, θα ξεπροβάλει το γραφικό Περτούλι και θα καταλήξουμε στο Νεραϊδοχώρι και την Ελάτη, θα συνεχίσουμε για την όμορφη Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος για βραδινή βόλτα, διανυκτέρευση.

Σχετική εικόνα

3η ημέρα Τρίτη 24/12/ 2019:  

Μέτσοβο  -Τρίκαλα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο (Αρχοντικό Τοσίτσα, Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ ). Το  μουσείο Λαϊκής τέχνης,  βρίσκεται μέσα στο Μέτσοβο και στεγάζεται στο ανακαινισμένο Αρχοντικό Τοσίτσα. Αποτελεί δείγμα οργάνωσης και λειτουργίας παλαιού Μετσοβίτικου Αρχοντικού και περιέχει ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό παλαιών αντικειμένων τεράστιας αξίας.

Το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ βρίσκεται στο χωριό του Μετσόβου σε υψόμετρο 1100 μέτρων. Στα κελάρια του φιλοξενούνται πάνω από 1200 δρύινα βαρέλια, όπου ωριμάζουν τα κόκκινα κρασιά, ενώ στην κάβα του υπάρχουν σπάνιες συλλεκτικές φιάλες με κρασιά.

Θα συνεχίσουμε για τα Τρίκαλα και  τον «Μύλο των Ξωτικών»!!! Ορισμένες μόνο από τις τόσες δράσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε : το καράβι των Πειρατών, το εργαστήριο σοκολάτας, το σπίτι του Άη Βασίλη, τον αλευρόμυλο των ξωτικών, το μουσείο μανιταριών, και τόσα άλλα. Ευκαιρία να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά!!!!! Ακολούθως επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, να ετοιμαστούμε για το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο (Ρεβεγιόν-περιλαμβάνεται στην τιμή), Διανυκτέρευση.

Σχετική εικόνα

4η ημέρα Τετάρτη 25/12/2019 ( Χριστούγεννα) 

 Μετέωρα:

Σήμερα το πρωινό μας  το αφιερώνουμε  στα Μετέωρα. Τα μοναδικά στον κόσμο Μετέωρα μοιάζουν με θεόρατα γλυπτά που δεσπόζουν πάνω από την Καλαμπάκα , θα περιηγηθούμε στην  Μονή Αγ. Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό της αγιορείτικου τύπου, και  θα κάνουμε περιήγηση να  δούμε και άλλες μονές . Στη συνέχεια  το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα είναι πολύ ενδιαφέρον να το επισκεφτούμε. Με 300 είδη ζώων και δεκάδες είδη μανιταριών φιλοξενούνται σε ένα χώρο 1100 τ.μ., όπως ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον. «Ένα τεράστιο έργο τέχνης», μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής( περιλαμβάνεται στην τιμή)  και θα ξαναβρεθούμε στα Τρίκαλα το απόγευμα στον παραμυθένιο Μύλο των ξωτικών . Επιστροφή στο  ξενοδοχείο μας,  Διανυκτέρευση

Αποτέλεσμα εικόνας για μετεωρα

5η ημέρα Πέμπτη 26/12/2019

Λίμνη Πλαστήρα 

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε  με τις αποσκευές μας  για τη Λίμνη Πλαστήρα ,και καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε μια στάση στη Μονή Κορώνης, (16ο αιώνα). Πρόκειται για το σπουδαιότερο θρησκευτικό μνημείο της περιοχής όπου   έχει χτιστεί πάνω σε ένα φυσικό μετέωρο μπαλκόνι απ' όπου βλέπεις ολόκληρο το Θεσσαλικό κάμπο. Εν συνεχεία θα κάνουμε το γύρο της Λίμνης όπου η διαδρομή είναι μαγευτική , & θα κάνουμε ενδιάμεση στάση στο Φράγμα για φωτογραφίες .Επιστροφή στον Πειραιά με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις , τακτοποίηση στο πλοίο   για Ηράκλειο. Διανυκτέρευση εν πλω.

Σχετική εικόνα

6η ημέρα Παρασκευή 27/12/2019 : άφιξη στο Ηράκλειο

Αποτέλεσμα εικόνας για μετεωρα

Τιμή: 370€ /άτομο σε 2κλινο/3κλινο -

                                   (μονόκλινο + 75€)

Παιδί ως 3 ετών: δωρεάν , 

           4-12 ετών: 245€ (σε 3κλινο με 2 ενήλικες)  

Σχετική εικόνα

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

• Μεταφορά & περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, με σύγχρονο κλιματιζόμενο τουριστικό Λεωφορείο.

• Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση.

• 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  4+* στην Καλαμπάκα με πρωινό.

• Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο στις 24/12 (Ρεβεγιόν) + Μεσημεριανό Γεύμα  την ημέρα των Χριστουγέννων

• Συνοδός/Αρχηγός  του Γραφείου μας ,  

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ. Ατομικές αποδείξεις.

Επιβάρυνση ατόμου σε  4κλινη καμπίνα ΑΒ4: 30 € /σε 2κλινη ΑΒ2: 60€ (με επιστροφή) 

Σχετική εικόνα

• Δεν περιλαμβάνονται : 

Είσοδοι σε Μουσεία, μοναστήρια, ποτά στα δείπνα , έξτρα φαγητά, ο Φόρος Διαμονής/Διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο 3€/ δωμάτιο/ανά  ημέρα, ή οτιδήποτε προαιρετικό. 

Μουσείο Μανιταριών είσοδος 4€, λαογραφικό μουσείο του Αρχοντικού Τοσίτσα είσοδος  2€(οι τιμές αφορούν γκρουπ 12 ατόμων κ άνω).

Αποτέλεσμα εικόνας για ελατη

Δηλώσεις συμμετοχής ως 10/11  με προκαταβολή & εξόφληση ως 10/12/2019

Ειδικές τιμές για οικογένειες   2+ παιδιά και με καμπίνα 

Η σειρά και ημερομηνία των επισκέψεων & άλλων περιηγήσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού, χωρίς να παραληφθεί κανένας προορισμός από το πρόγραμμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελατη

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση πατήστε εδώ