Μαθήματα Ιππασίας

Απολαύστε την ιππασία σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα τόσο για το άλογο όσο και για τον αναβάτη. Οι εκδρομές ιππασίας πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες (έως 4 άτομα). Τα παιδιά (από 3 ετών) επιτρέπεται να ενταχθούν στο σχολείο ιππασίας όπου θα μάθουν τα βασικά για την φροντίδα των αλόγων και την ιππασία σαν παιχνίδι. Για παιδιά από 12 ετών και ενήλικες προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας στην αρένα ή εκδρομές ιππασίας. Πραγματοποιούνται βόλτες στην εξοχή ή στην παραλία, κατά τις οποίες οι συμμετέχοντες συνοδεύονται από έναν έμπειρο οδηγό. Ο ρυθμός και το επίπεδο δυσκολίας εξαρτώνται από την ικανότητα των αναβατών, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του εδάφους.

arion_1.jpg


Εκδρομή με την άμαξα

Υπάρχουν επίσης, οργανωμένες εκδρομές με την άμαξα για όλη την οικογένεια. Ελάτε μαζί μας στην εκδρομή και βοηθήστε μας να προετοιμάσουμε τα άλογα για την βόλτα μας. 

Οι οργανωμένες εκδρομές με την άμαξα περιλαμβάνουν:

  • Μια γραφική βόλτα στο βουνό και την  θάλασσα που ξεκινάει από τους στάβλους μας στην Ανάληψη μέσα στην φύση, όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα και θα πάρουμε μια γεύση από την καθημερινή ζωή στο νησί μας.
  • Μια διαδρομή μέσα από το γραφικά παραδοσιακά χωριά  Μεγάλη Χερσόνησος, Πισκοπιανό και Κουτουλουφάρι. όπου θα απολαύσουμε το όμορφο τοπίο και να ανακαλύψουμε τα τοπικά  ταβερνάκια και καταστήματα

* Σε όλα τα προγράμματα η μεταφορά από / προς το ξενοδοχείο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση πατήστε εδώ