Ξεκινάει και φέτος η συνεργασία HELLENIC SEAWAYS - COSMOTE για το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU, το μοναδικό πακέτο προσφορών αποκλειστικά για συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE. Κλείστε σήμερα τα εισιτήρια σας με  το πρόγραμμα Cosmote deals for you και κερδίστε δώρο την επιστροφή σας.

Γενικοί όροι προσφοράς

1. Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 11/04 έως 31/10/2017.

2. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς παρέχονται στους επιβάτες που αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.

3. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην οικονομική θέση για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Πάρου.

4. Οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€0,20/SMS)  ή μέσω της ιστοσελίδαςwww.cosmote.gr/dealsforyou,  να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα εξαργυρώνει κατά την αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης για τον προορισμό της επιλογής του και θα αποκτά εντελώς δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής.Οι συνδρομητές της σταθερής COSMOTE  καλώντας από το σταθερό 13019(€0,20/SMS) θα  λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα εξαργυρώνει κατά την αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης για τον προορισμό της επιλογής του και θα αποκτά εντελώς δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής .

5. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.Τα δωρεάν εισιτήρια της προσφοράς ισχύουν για επιστροφές από Τρίτη έως Σάββατο.

6. Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά,  της Θεσσαλονίκης,του Λαυρίου, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.

7. Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 21/8 έως 27/8/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις σχετικά με την προσφορά Hellenic Seaways- Cosmote, πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση πατήστε εδώ