01.jpg

1η ημέρα 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα .Άφιξη στην "χρυσή πόλη" και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας,επιβίβαση στο λεωφορείο και η ξενάγηση μας ξεκινάει με το "Μικρό Μέρος"(Μάλα Στράνα) μια από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα .Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ.Νικολάου,θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της "Βασιλικής οδού"ως την πλατεία της παλιάς πόλης,με το δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την "παρέλαση των αποστόλων" καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσουμε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα.Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας. 

2η ημέρα  

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας συνεχίζεται με το μοναστήρι του Στράχοβ  και το Λορέττο ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη  συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στην ‘‘βασιλική’’ του Αγ. Γεωργίου. Μετά την ξενάγησή μας θα έχουμε 2ωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Βολτάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από μια άλλη άποψη. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη.  Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση  «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α. ,   άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

3η  ημέρα

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία, γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο  και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α.  περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στη Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

Αποτέλεσμα εικόνας για PRAGA

4η  ημέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη πρωτεύουσα της κεντρικής Ευρώπης, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα. 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχεία
Δίκλινοεπιβάρυνση
μονόκλινο
παιδί 2-12 σε
extra κρεβάτι 


κάθε Παρασκευή
       
DIPLOMAT 4*
or similar


HOTEL 987 4*
or similar


MARRIOTT  5*
or similar
525€545€695€

120€140€270€


425€445€575€


*φόροι αεροδρομίου 150

                 ---------------------------------------------------------------------------

Πτήσεις:

A3 864 ATH08:55-PRG10:35

A3 865 PRG15:40-ATH 19:10

Σχετική εικόνα

Περιλαμβάνονται: 

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Πράγα-Αθήνα

3 νύχτες/4 ημέρες διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό

Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Πράγας 

Ξεναγήσεις της παλιάς πόλης και της Καστρούπολης με την κρουαζιέρα στον Μόλδαβα

Εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

3 γεύματα 

Ελληνόφωνο συνοδό-ξεναγό

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν συμπεριλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου 150

Ότι δεν αναφέρεται  στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό  

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγα ανοιξη

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση  πατήστε εδώ